Onlangs vond ik weer een pareltje online, een Hyundai Elantra N TCR in 1:64. Het model wordt in drie uitvoeringen uitgebracht: De presentatieversie, de versie zoals die in 2021 reed in het WTCR en de versie zoals die aan de 24 uren van de Nurburgring meedeed in 2021. Ik koos voor de WTCR-versie, zodat ik direct ook het artikel van toerwagenraceauto’s kon bijwerken, alsmede dat van het artikel over Zuid-Koreaanse automerken.

CaRound - Hyundai Elantra N TCR - WTCR 2021 - Jean-Karl Vernay
CaRound – Hyundai Elantra N TCR – WTCR 2021 – Jean-Karl Vernay

Zoals te zien is het een model dat echt tot de top van de high-end modelauto’s hoort; seperate lensjes voor de lichten, spoilers, antenne, spiegels, volledig interieur met rolkooi en een zeer goed gelukte opdruk.

CaRound werkt kennelijk samen met MiniGT, waardoor dat deels verklaard waarom MiniGT een aantal Hyundai-modellen heeft gepresenteerd. De modellen worden gemaakt door PCT, dat ook werkt voor o.a. Ixo en Hot Wheels.

Door Jan

Geef een reactie