Onlangs werd ik gewezen op een nieuw 1:64 merk, namelijk PosterCars. Maar dat merk is niet helemaal zo nieuw als het op het eerste oog lijkt. Het is namelijk een merk van Kintoy, dat onder de merknaam Kinsmart al jaren pullback-modelletjes maakt, waaronder ook een aantal 3 inch/1:64 modelletjes. Terug naar PosterCars: Het merk maakt zijn naam eigenlijk wel waar, want het gaat om supersportwagens van Koenigsegg, Bugatti, Lamborghini, McLaren, Aston Martin en Pagani. Op de verpakking staat ook een Porsche-licentie, dus wellicht volgt er nog een Porsche. Van de 5 merken sans Porsche wordt er één model in twee kleuren aangeboden:

– McLaren P1 – paars en geel
– Pagani Zonda F – blauw en rood
PosterCars - Koenigsegg Jesko Absolut
– Koenigsegg Jesko Absolut – oranje en wit
– Lamborghini Sian FKP 37 – groen en blauw
– Bugatti Chiron Super Sports – rood/zwart en goud/zwart
– Aston Martin Valkyrie – zilver en groen (bijna geel)

Door Jan

Geef een reactie