Ik had al eens eerder geschreven over nieuwe high-end merkjes uit de orient, ook dit jaar lijkt geen uitzondering qua nieuwe modelautomerken. Dit jaar introduceerden True Scale Models, een merk bekend van grotere schalen, en Inno64 enkele nieuwe modellen. Beide merken richten zich op zeer gedetailleerde (high end) modellen.

Beide produceren modellen met licentie, met spiegels, doorzichtige lensjes, rubberen banden en soms zelfs dingen als interieurspiegels. Ik heb van beide een exemplaar gekocht om deze te kunnen beoordelen.

undefined

Inno64: Honda Civic Type R

Inno64 presenteerde enkele niet helemaal nieuwe modellen van Honda, zoals bovenstaande Civic Type R van een vorige generatie. Zoals te zien op de foto heeft het model een spoiler, spiegels, rubberen bandjes en een vrij gedetailleerde opdruk. Het komt in een doorzichtig hard-plastic doosje, dat wederom verpakt is.

undefined

True Scale Models – MiniGT: McLaren Senna

True Scale Models (TSM) presenteert onder de merknaam MiniGT enkele nieuwe modellen, waaronder deze uniek voor MiniGT McLaren Senna. Interessant is dat de modellen zowel links- als rechtsgestuurd worden aangeboden. Opvallend is de bedrukking en ook hier zijn zaken als spiegels en spoilers extra gemodelleerd. De McLaren is een zwaar metalen model dat, in tegenstelling tot de Inno64 Honda, kan rollen.

Door Jan

Geef een reactie