Het nieuws bij XCarToys stopt niet. De laatste update was de Baoyun Yep, vandaag werd een nieuwe kleur gepresenteerd. Daarnaast presenteerde het merk op Instagram een race-versie van de HongQi H5, die aan een Chinees toerwagenkampioenschap meedeed, de al bekende Buick Regal in politie-uitvoering, alsmede een HongQi H5 in politieuitvoering. Al langer bekend was de (FAW) Dongfeng CA71, deze werd echter pas vandaag op Instagram getoond. Het nieuws gaat verder met de volledig nieuwe HongQi LS7, Tank700 (in “Limited Edition”- en zeg maar standaard-versie), een soort getunede Toyota Supra A90 en een getunede HongQi H9. Daarnaast enkele militaire voertuigen.

HongQi LS7
XCarToys - Baojun Yep
Baojun Yep

XPeng P7i

XPeng G9 (24 year model)#

XPeng X9

XPeng G6

XPeng P5

Door Jan

Geef een reactie