(GA NAAR UPDATE)

In het verleden had ik al eens over Editions Atlas geschreven. In die post had ik een mooie bus van de Belgische fabrikant Brossel. Een unikaatje, in 3 inch zeker. Zelfs in een andere schaal is mij geen Brossel bekend. Maar men maakte ook andere bussen. Ik denk dat er nog wel eens wat mij zal gaan toekomen.

undefined

Brossel A80 CDAR met Jonckheere carrosserie

undefined

Steyr 380q met Ebersberger carrosserie

undefined

Tatra 500HB met Karosa carrosserie

undefined

Mercedes-Benz O3500

undefined

Robur Garant

undefined

Star N52 (Sanowag)

undefined

Magirus-Deutz Saturn II

undefined

Henschel HS 100 N

undefined

Setra S8

undefined

Fleischer S5

undefined

Van Hool-Fiat Vistadome 306

UPDATE

undefined

Ikarus 66 met IFA-motor

undefined

Fiat 306/3

undefined

Verheul Holland Coach met Leyland-motor

undefined

Volvo B52 met Wiima-carrosserie

undefined

Büssing Senator 12D

Neoplan NH 9L Hamburg met Henschel motor

Door Jan

Geef een reactie