Op het Griekse eiland Rhodos is ten Zuiden van de stad zelf (op een goed half uur autorijden), in de buurt van Archipoli een alleraardigs speelgoedmuseum met Grieks speelgoed, waaronder ook Griekse modelauto’s. Ook enkele andere modelauto’s van Matchbox, Majorette e.d. zijn er te zien:

undefined

Het museum. Ze hebben ook een site: https://toymuseum.gr/ 

undefined

Enkele Griekse modelauto’s, waaronder Polfi

undefined

Enkele Griekse modelauto’s, waaronder Joy Toy

undefined

Wat andere modelletjes, zoals Matchbox

Maar er is nog meer te zien. Een echte aanrader, want de curator is iemand met veel kennis van zaken. In de kelder zijn ook enkele werkende klassieke consoles, zoals Nintendo NES, maar ook automaten te zien. En voorlopig is de entree gratis!

Door Jan

Een gedachte over “Speelgoedmuseum op Rhodos”

Geef een reactie