Onlangs was ik in een speelgoedwinkel alwaar ik een zogenaamde “blind packaging” – een “blinde verpakking” – zag van de firma Toy State, die in haar serie “Road Rippers” een soort bouwkitje aanbood met verschillende auto’s (met licentie). Ik besloot er eentje mee naar huis te nemen. In de verpakking vind je twee modelletjes terug, in mijn geval een Jeep Rubicon en een Chevrolet Camaro. Net als met een bouwpakketje moet je alles uit een soort houdertje halen, vervolgens kun je zonder lijm of iets dergelijks de wagentjes vastklikken. Ook zit er setje stickers bij, maar die heb ik maar laten zitten.

undefined

De verpakking, houdertjes en stickers

undefined

Jeep Rubicon

undefined

Chevrolet Camaro

Er zijn meerdere modelletjes in verschillende kleuren te vinden, ik hou het waarschijnlijk bij deze twee. Ik vind het alleraardigst, maar ze zijn net een stukje kleiner als (bijvoorbeeld) een Matchbox.

Door Jan

Geef een reactie