De afgelopen tijd zijn er veel modellen van Volkswagen kevers en Transporters door M2 Machines en Greenlight uitgebracht, wat enkele verzamelaars prompte dit als uitmelken te kwalificeren. Inderdaad is het zo dat er wel heel veel versies van voornamelijk de transporters zijn uitgebracht, bijvoorbeeld met sneeuwschuif, ladder, een reservewiel vooraan, campingversies… Maar ik kan er niet aan weerstaan meerdere van deze in de verzameling op te nemen. Een kleine bloemlezing:

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Greenlight introduceerde onlangs de Type 3 als stationcar (Variant):

undefined

1963 “Panel van” (in het echt enorm zeldzaam)

undefined

1966 type 3

Beide komen met een trekhaak en een achterklep die open kan

Door Jan

Geef een reactie