Pao Feng is een grote speelgoed producerende firma, die klaarblijkelijk door Kyosho als onderaannemer werd gestrikt om bepaalde modelauto’s te maken. Eén van hun eerste opdrachten is een setje met huidige/recente Mini-modellen voor een supermarktketen in Japan. De modelletjes lijken enigszins op de Ferrari-series van Kyosho, daar ze ook semi-geassembleerd geleverd worden. Nieuw is dat enkele modelletjes met een terugtrekmotortje (pull back) geleverd werden.

undefined

De serie zorgt voor enkele nog niet eerder in kleine schaal verschenen modelletjes, zoals een race-uitvoering van de Mini Coupé.

undefined

Liefhebbers van high-end modellen zullen waarschijnlijk niet teleurgesteld zijn, hoewel de schaal iets groter is dan 1:64 (namelijk 1:60) en er soms kleine schoonheidsfoutjes zijn.

Door Jan

Geef een reactie