Kyosho

Kyosho kondigde een serie Alfa-Romeo modellen aan. Helaas lijkt Kyosho niet meer volledig nieuwe series te ontwikkelen en is het grotendeels een herhaling van serie III. Geen slechte serie, maar slechts een enkele kleurvariant. Van de kleurvarianten zal de Alfa Romeo 155 DTM in Jägermeisterkleuren de meeste mensen aanspreken. Er zijn twee nieuwe modellen, de 4C en de 8C in de Spyder-variant. Leuk en zeker een must-have voor de Alfist.

BMW

BMW heeft een nieuwe lifestyle-catalogus uitgebracht voor 2016-2018. Het goede nieuws: Maar liefst vier nieuwe modellen! Het slechte nieuws: Dit is een setje, dus niet verschillende kleuren van hetzelfde model zoals voorheen. Ik denk dat voor de BMW-dealer en de verzamelaar dit echter een vrij goede stap is; de dealer hoeft niet een setje van 36 modellen te bestellen en de verzamelaar heeft in een keer alle modellen. Maar als dit al het nieuws is tot 2018 is het wel magertjes!

Spark

Persoonlijk vind ik dit zeer interessant nieuws: Spark brengt haar eerste Formule 1-model in 1:64. Wat zeg ik? vier nieuwe modellen! De Red Bull RB9 wereldkampioenschapswagen van 2013, twee varianten van de 2015 McLaren-Honda en de wereldkampioenschapswagen van 2015, de Mercedes-Benz W06. Alle met een rijder (nou ja: een gepersonaliseerde helm)

 Bburago

Van Bburago vond ik in de catalogus slechts een enkel nieuw model, de Ferrari 488GTB

Door Jan

Geef een reactie