Hoewel TimeMicro hier al eens voorbij kwam, had ik het merk nog niet werkelijk geïntroduceerd. Het merk lijkt voornamelijk getunede wagens te maken, hoewel ook een 1:50 Wuling gemaakt werd en een vrij standaard Bugatti Divo (in hoeverre je van standaard kunt spreken bij een zeer gelimiteerde uitvoering is een andere zaak).

Onlangs presenteerde het een “lowest car in the world”, een auto die uit niet meer dan een motorkap en – wat ze in het Engels zo mooi “greenhouse” noemen – de bovenkant van de wagen. De wagen bestaat echt, hoewel deze niet in het Guinness Book vermeld staat als laagste auto.

Het gaat om een Fiat Panda die zwaar omgebouwd is, aandrijving geschied via een kartmotor en de bestuurder ligt quasi in de auto, nadat hij via de achterklep instapt.

TimeMicro - Fiat Panda "lowest car in the world"
TimeMicro – Fiat Panda “lowest car in the world”

Door Jan

Geef een reactie