Het is alweer van even geleden, maar in 2020 werd op de speelgoedbeurs in Neurenberg door “AutoMint” een 1:64 modelletje van de tweede generatie Volkswagen Jetta getoond. Datzelfde model werd even later ook aangeboden onder de naam “Old Time Model” en sinds kort als “ModelCollect”. De modelletjes zijn volgens de plint allemaal gelimiteerd, maar wellicht is die limitatie per merknaam? Bij AutoMint werden twee sets kentekens meegeleverd, eentje Chinees, eentje Duits, waarmee je de auto dus kon personaliseren. Bij ModelCollect is dit niet het geval en ook heeft het achteraan wat aan detail ingeleverd. Ondanks dat nog altijd een heel leuk model. ModelCollect heeft ook nog een andere model in 1:64, een RWB-versie van een Porsche. Old Time Model heeft dan weer een LBW-versie van de Nissan GT-R. Van AutoMint heb ik geen andere modellen gevonden.

ModelCollect: (FAW-) Volkswagen Jetta Mk. II GT

Door Jan

Geef een reactie