Ook over Tarmac Works had ik al eens eerder geschreven. De twee modellen die ik tot dan had gekocht hadden kleine schoonheidsfoutjes. Kennelijk hebben ze goed geluisterd, want de nieuwere modellen lijken beter te zijn. Ondertussen heeft de fabrikant verschillende lijnen ingevoerd, waaronder “global 64”, de iets simpeler uitgevoerde modellen en “hobby 64”, de iets gedetailleerder uitgevoerde modellen.

Laat ik beginnen met naar mijn mening de fraaiste van de drie nieuwe modellen die ik aanschafte:

undefined

BMW M3 (E30) DTM 1992

De in Jägermeister-kleuren uitgevoerde M3 is een pareltje. Ook hier kun je klagen over kleinigheden, zoals de rolkooi die wat ongelukkig lijkt te zitten of de wielen die te groot lijken voor de wielkasten. Toch ben ik hier een stuk meer tevreden over. De opdruk is uitstekend.

undefined

Honda Civic Type-R (FK2)

Ook dit model van een Civic in een uitvoering zoals je die op straat zou kunnen tegenkomen overtuigt.

undefined

Hetzelfde model in WTCC kleuren is wellicht nog overtuigender, ondanks dat dit “alleen” maar de WTCC opdruk is en het model zelf geen wijzigingen heeft ondergaan.

Door Jan

Geef een reactie