Spark kondigde voor 2016 enkele Formule 1-modellen aan, waar ik persoonlijk erg naar uitkeek. Nogal interessant is de modelkeuze. Zo zijn er twee McLaren-Honda’s, terwijl dit team in 2015 het erg moeilijk had. De keuze voor de kampioenschapswagens van 2013 (Red Bull) en 2015 (Mercedes) ligt wat meer op de hand, maar ik vraag me af waarom niet alle modellen uit hetzelde jaar komen. Niet dat het erg is, want het zijn leuke gedetailleerde modellen. Wat ook leuk is is dat de voertuigen met een helm uitgerust zijn. Daardoor is redelijk duidelijk welke coureur in welke auto zit.

undefined

McLaren MP4-30 (Alonso in de Spaanse GP)

undefined

McLaren MP4-30 (Button in de Chinese GP)

undefined

Mercedes-AMG W06 Hybrid (Hamilton in de Amerikaanse GP)

undefined

Red Bull RB9 (Vettel in de Indische GP)

Door Jan

Geef een reactie